Wij zoeken een (gevorderde) advocaat-medewerker én een advocaat-stagiaire civiel vastgoed.

Ben jij ondernemend en zoek je een uitdagende praktijk in de top van de markt? Ben je proactief en in staat verantwoordelijkheid te nemen en waar te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een open en informele sfeer, waarin medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen met aandacht voor een gezonde work/life-balance. We steken veel energie in de begeleiding. 

Wat we graag in jou zien? Affiniteit met de vastgoedbranche (ervaring niet vereist), een scherpe juridische geest en zin om er voor te gaan. Onze lat ligt hoog maar je krijgt er veel voor terug. Wij bieden toegewijde, gedreven advocaten en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Spreekt ons verhaal jou aan? Reageer dan snel.

Over Hemwood

Hemwood is een boetiek vastgoedkantoor. Vanaf de Amsterdamse Keizersgracht richt onze dynamische proces- en adviespraktijk zich op alle aspecten van het vastgoed: commercieel huurrecht, transacties, project- en gebiedsontwikkeling en omgevingsrecht. Onze cliënten zijn beleggers, retailers, ontwikkelaars, banken en overheden. Specialisatie, toewijding en vakkennis vormen de kern van onze aanpak.

Ben jij uit het goede hout gesneden?

Neem contact op met mr. Niels van Tamelen: 020-305 01 20. Stuur je motivatie en CV voor 1 april naar niels@hemwood.nl