Amsterdam, 5 januari 2023 – Het in commercieel vastgoed gespecialiseerde advocaten- en notariskantoor Hemwood breidt wederom uit. Mikal Kuiper begon al afgelopen december in de functie van juridisch secretaresse. Deze maand starten Charlotte Pasteuning, Su Chun Lin en Eva ter Denge alle drie als advocaat bij Hemwood.

Mikal Kuiper ronde haar Management assistant opleiding af in 2011 en is vervolgens bij een aantal regionale zorginstellingen werkzaam geweest. De afgelopen 6.5 jaar werkte zij als Senior Secretary bij DLA Piper op de praktijkgroep Litigation & Regulatory.

Charlotte Pasteuning studeerde psychologie en rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar afstuderen in 2009 werkte ze als advocaat in de overheids- en handelsrecht praktijk van Dentons. Vervolgens maakte zij de overstap naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In 2016 is Charlotte bij de rechtbank Amsterdam gaan werken als senior gerechtsjurist en juridisch adviseur.

Su Chun Lin studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht. Sinds 2012 is zij als advocaat werkzaam (eerst bij Höcker, later bij Florent) en heeft daarbij diepgaande kennis en ervaring opgedaan in de vastgoedpraktijk, die zij ook heeft gecombineerd met de insolventiepraktijk.

Eva ter Denge rondde in 2018 haar studie Nederlands recht en de master privaatrecht af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam waarna ze als overheidstrainee werkte in Oost-Nederland. In 2020 ging ze aan de slag als advocaat bestuurs- en omgevingsrecht bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten.

Senior partner Gijs Heutink:
“We hebben in 2022 al een geweldige sprong voorwaarts kunnen maken met de toevoeging van het notariaat. Nu verdiepen en verbreden we verder met specifieke, aan bestuursrecht en vastgoed gerelateerde kennis en ervaring uit de rechterlijke macht en de commerciële vastgoedpraktijk. Maar bovenal met enorm leuke mensen die hun vak uitzonderlijk goed verstaan.”

Over Hemwood

Hemwood is een Amsterdams advocaten- en notariskantoor gespecialiseerd in vastgoed- en omgevingsrecht, met een focus op projectontwikkeling en transacties. Hemwood beschikt over hoogwaardige ervaring en kennis van het omgevingsrecht en gebiedsontwikkeling, verbintenissenrecht, commercieel huurrecht, milieurecht en Europees bestuursrecht. In 2022 is die kennis door de toevoeging van het notariaat versterkt en aangevuld met ervaring en know how op het gebied van koop en levering, gronduitgifte en structuren voor complexe gebiedsontwikkelingen als opstal, erfpacht, WKO’s, splitsingen en VVE’s.

De juridische experts van Hemwood zijn ervaren onderhandelaars en bedreven in de proces- en adviespraktijk. Zij beschikken over bijzondere kennis en ervaring in complexe binnenstedelijke herontwikkelingen, de structurering van energie & duurzaamheid in gebiedsontwikkeling, bestemmingsplannen en grondexploitatie, retail- & leisure-vastgoed, de ontwikkeling van projecten in infra, industrie, zorg & wonen, hotels en kantoren en samenwerkingen met de overheid. Ook begeleidt Hemwoord due diligence-onderzoeken, onder meer bij overnames met complexe milieu- of vergunningenproblematiek.