Anne Storm

Advocaat

Anne houdt zich bezig met vrijwel alle civiele aspecten van het vastgoedrecht, met een focus op het huurrecht en aan- en verkoop van vastgoed.

Zij treedt op voor projectontwikkelaars, beleggers, retailers en andere commerciële vastgoedpartijen.

Anne is in 2016 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden met een specialisatie in het civiele recht. Tijdens haar studie studeerde zij een semester aan de McGill University in Montreal, Canada en liep zij stage bij de rechtbank Rotterdam en een aantal advocatenkantoren. Daarna is Anne als advocaat gestart op de vastgoedpraktijk van CMS. Hier heeft zij met name ervaring opgedaan op het gebied commerciële vastgoedtransacties en projectontwikkeling. In 2020 maakte Anne de overstap naar Hemwood.

Anne is lid van de Vereniging van Jonge Onroerend Goed Juristen en FRESH Professionals. Daarnaast schrijft Anne onder meer bijdragen in het online jurisprudentieoverzicht ‘Selectie & Essentie’ van het Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte.

anne@hemwood.nl

Anne Storm heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd: Vastgoedrecht.
Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied.