Niels van Tamelen

Advocaat

Niels is gespecialiseerd in vastgoed. Hij heeft een brede advies- en procespraktijk met een focus op commercieel huurrecht en zakelijke rechten. Hij treedt onder meer op voor zowel binnen- als buitenlandse beleggers, ontwikkelaars, retailers en andere eindgebruikers.

Niels combineert een grondige kennis van het vastgoedrecht met kennis van andere rechtsgebieden als bestuursrecht, insolventierecht, mededingingsrecht en staatssteun en is zo in staat om ook in complexe trajecten en geschillen strategisch te adviseren en efficiënt te procederen. Zijn cliënten waarderen hem om zijn kennis van de markt en hun business, responsiviteit, durf, kwaliteit en no-nonsense benadering.

Hij publiceert geregeld in vooraanstaande juridische tijdschriften op zijn vakgebied. Hij geeft graag en geregeld les en is lid van diverse vakverenigingen. Niels is per 1 september 2018 bij Hemwood begonnen en komt van Dentons Boekel (voorheen Boekel De Nerée) waar hij bijna negen jaar werkte.

niels@hemwood.nl

Niels van Tamelen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd: Vastgoedrecht.
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied.